Едно име, една марка, една гаранция: CHRISTIAN OF ROMA!

Лидер в сектора продукти за коса, козметика и оборудване на салони за красота.

Christian of Roma притежава най-мащабната мрежа от търговски представители и дистрибутори за фризьорски и козметични салони в България.
Със своите над 25 години история Christian Of Roma се превърна в лидер на продуктите за коса. Част от известните брандове в компанията са италианските Alfaparf, Bes, Insight, Oway, Yellow, американският Sexy Hair и диамантът в короната – L’ANZA.

Днес марката CHRISTIAN OF ROMA GROUP се радва на широка популярност и перфектен имидж в България. Над 3000 салона в страната са редовни клиенти на фирмата. А ежегодните изложения, организирани от CHRISTIAN OF ROMA GROUP се посещават от над 70 000 души. Това са резултатите от работа, изтъкана от лоялност и доверие – ДОВЕРИЕ, печелено с висококачествени продукти и добро отношение!

За последните две десетилетия са създадени 12 филиала на компанията в страната. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, провежда 120 семинара годишно и 2 фестивала. За поредна година в ръцете на стилистите й беше поверен бекстейджа на най-голямото модно събитие у нас – Sofia fashion week.