MI AMANTE

EMERGENCY ROOM AMPULES КОНЦЕНТРАТ С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ ЗА СИЛНО УВРЕДEНИ КОСИ

SKU: 71006

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

39,00 лв.

MI AMANTE

EMERGENCY ROOM AMPULES КОНЦЕНТРАТ С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ ЗА СИЛНО УВРЕДEНИ КОСИ

SKU: 71006

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

39,00 лв.

Описание

Mi Amante PLEX Technology ампули за цялостно възстановяване на косата с дълбоко регенерираща съставка на базата на глюкоза, създадена да действа на молекулярно ниво. Иновативна патентована активна съставка, ексклузивно разработена да прониква до най-дълбокото ниво на кортекса на косъма, отстранявайки уврежданията в следствие на химично или термично обработване на косата. Стимулира създаването на нови водородни и йонни връзки във вътрешната кератинова структура на косата като възстановява здравината й и я съживява още след първото нанасяне.
Повишава здравината на косъма до пълното му възстановяване. Намалява трайно увреждането след химично третиране. Възстановява структурата и здравината на косъма още след първото нанасяне. Възстановяваща терапия за силно увредени и третирани коси.
  • Инструкции

Начин на употреба: Пригответе сместа от боя или обезцветител и окисляваща емулсия, като добавите 5мл. Emergency Room Ampule и разбъркате до образуването на хомогенна смес. Нанесете боята/обезцветителя, както е описано в и

При боядисване и обезцветяване:нструкциите им за употреба. След времето, определено за действие на боята/обезцветителя, измийте косата с шампоан Mi Amante Ella.

Нанесете останалите 5 мл. Emergency Room Ampule върху косата. Без да отмивате нанесете маската Emergency Room по дължината, изчакайте 10 минути, след което изплакнете обилно и нежно с вода.

За терапия и възстановяване на изтощена и увредена коса:
Нанесете 10 мл. Emergency Room Ampule на измита и подсушена с кърпа коса и оставете да действа за 15 минути. За максимален ефект завийте косата в найлон или използвайте шапка за баня.

Без да отмивате, нанесете Emergency Room Mask, изчакайте още 5-10 мин. Изплакнете косата обилно и нежно с вода.