FOLLOW ME

EXTRAORDINARY ALL-IN-ONE FLUIDМултивитаминен спрей Follow me с мигновено действие

SKU: 71100

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

33,00 лв.

FOLLOW ME

EXTRAORDINARY ALL-IN-ONE FLUIDМултивитаминен спрей Follow me с мигновено действие

SKU: 71100

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

33,00 лв.

Описание

Флуид с екстракт от абисиново масло. Подходящ, както преди изсушаване, така и след.
Мултивитаминния спрей се грижи за косата със силата на абисиновото масло, което осигурява интензивна хидратация и несравними блясък и мекота.То укрепва косата от корена до върха, придава й допълнителна плътност и диамантен блясък, има уникална молекулярна структура, която не се среща при други натурални масла. Абсорбира се изключително бързо. Това е причината то да се разнася лесно без да е лепкаво и мазно. Абисиновото масло е невероятно чисто, течно и е много светло на цвят (бледо жълто). Лесно попива в косата, като ѝ придава здравина, блясък и гладкост , дори когато тя е изтощена и суха. Това се дължи на високото съдържание на Omega-9 мастни киселини. Подходящ, както преди изсушаване, така и след.

Продуктът е PH оптимизиран за максимални резултати и е обогатен с energy complex витамини, едни от тях: Vitamin A, B1, B2, B6, C, E, както и много протеини и минерали. Предпазва косъма от начупване и загуба на влага, разплита косата и предпазва от топлата струя на сешоара.
Иновативният мултивитаминен спрей дава точната доза енергия на косата, без да й навреди и е най-натуралният начин за подхранване.

Follow me е подходящ за всеки тип коса, от най-фините и тънки, до плътни и непокорни коси. Мултифункционалната формула позволява да бъде използван по няколко начина:
– веднага след измиване, за по-добро разресване
– преди сешоар за предпазване от топлата струя – след оформяне на фризурата, като финален продукт
– и по всяко време на деня за парфюмиране и оформяне.

Follow mе се използва за професионална употреба във фризьорските салони в комбинация с други професионални продукти. Използва се и като мигновена терапия за клиента и за домашна грижа.